Adakah Anda Orang Yang
Pentingkan
Kebersihan Kereta?

Ini Rahsia Dalaman Kereta
Sentiasa Nampak Baru & Bersih
Sepantas 3 Minit

"Kini Anda Boleh Jimat Masa Tanpa
Pergi ke Kedai Cuci Kereta Pun"


 

Mesti anda pernah
Lalui Masalah di
bawah kan?

Banyak Kesan kotoran yang degil.
Susah nak di bersih kan
bahagian celah – celah dashboard
yang 
sukar dicapai.
 
 
Kereta di abaikan sehingga ruang
dalaman kereta berkulat,
dan meninggalkan kotoran yang kekal.
 
 
Pakej Detailing terlalu mahal
 
 
Tak tahu punca bau hapak.
segan nak tumpang kan kawan.
 
 
Kerja lebih masa sehingga
tiada masa nak
tengok kan kereta.
 
 


memperkenalkan !!

MAGIC FOAM

 

Dengan Magic Foam anda
tak perlu risau lagi soal
penjagaan kereta bila 
anda kesuntukan masa

Jimat masa.

 

Ia menggunakan teknologi Foam Cleaner untuk
mencuci, yang paling best cuma sembur je dan tunggu selama
2 minit kereta dah siap di cuci.

 

Boleh buat sendiri je tak perlu upah
orang cuci kereta.

 

Senang guna
Hanya sembur Magic Foam dan lap.

 

Jimat kos upah cuci detailing sehingga beratus-ratus.

Mesra pengguna,tak mengandungi chemical yang
merbahaya.


Nak ajak anak-anak lap kan pun
boleh tau.


CIRI-CIRI

MAGIC FOAM

Kuasa Cucian Yang Kuat
Mampu Bersihkan Dalaman Kereta
Hanya
Dalam masa 2 minit je.
 
 
Menggunakan 
Teknologi Foam untuk mencuci 
dalaman kereta 
dengan lebih detail.
 
 

Boleh digunakan juga

pada permukaan fabrik, kulit,
plastik,
besi, tiles dan pada
permukaan peralatan dapur.


MAGIC FOAM NI

BOLEH GUNA DEKAT MANA LAGI?

Boleh digunakan pada
lampu kereta yang dah kuning,
Tayar, Sport rim,
dan body kereta.
 
Nak cuci cermin kereta 
setiap hari pun takde masalah
lepas ni.
 
Kuali yang dah 
berkerak pun boleh nampak macam
baru tau.
 
Boleh juga terus 
sembur pada bahagian dapur yang lain.
Jimat Masa Jimat Tenaga !!
 
 


APA KATA PENGGUNA

MAGIC FOAM

 


Mohdirfan82
Bau wangi…sedap hidung baunya Cb
try test pada lampu..nak yengok berkesan
tak Terus beli 2 botol sbb
terpengaruh,,sembur dan lap terus
berkilat.


alifashrad154

item padu. terbaek . berkesan untuk
mencuci dashboard , apa pun . produk ini
terbaik


Syanurul8777
2nd time beli produk ni dari seller ni.
Sangat berkesan utk saya. Botol pertama
saya dah tolong sy cuci carpet & sofa
lama. Sebab tu saya beli lagi.


ramlybakar
Berbaloi ! Lantai yg ada bekas tikar lama
pun boleh hilang bila spray. Nice Product.


Biasanya untuk dapat
hasil luar biasa macam ni
mesti kena
labur beratus – ratus Ringgit.

At least mesti
kena ada 
modal RM400 – RM500 !!
untuk 
pakej – pakej macam ni.

Tapi!!

 

MAGIC FOAM 

ni hanya..


Order Harini Esok Kami Terus Pos !

 

Dapatkan segera sebelum harga kembali pada asal.

 

Isi Maklumat Dibawah Untuk Order Sekarang !

Nanti Barang Sampai Baru Bayar Pada Posman Okay.

Magic Foam

Soalan Lazim
 

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.

kami beri warranty jika barang sampai dalam keadaan rosak. kami ganti yang baru, boleh Whatsapp kami di 01135870060 untuk bantuan.

Sangat mudah. Hanya sembur dan lap sahaja. Panduan juga diberikan

Satu botol 650ml.

Boleh disimpan selepas dibuka. Dengan penggunaan & cara simpan yang betul boleh tahan sehingga bertahun-tahun. 

Hanya perlu Sembur dan tunggu sehingga 2 ke 3 minit ,semudah ABC dan sepantas kilat permukaan yang kotor kembali nampak baru.

Sangat berkesan, sesuai digunakan untuk kegunaan cuci kereta, dan di dalam rumah seperti dapur dan tandas.

Magic Foam ni menggunakan teknologi Foam sebagai agen pencuci sebagaimana agen pencuci yang lain. malah lagi terperinci dengan kuasa pencuci nya yang mendalam. Bahan Magic Foam ni sangat Mesra Pengguna. Nak ajak anak-anak tolong lap kan pun boleh.

Scroll to Top