Order Harini Esok Kami Terus Pos !

 

Dapatkan segera sebelum harga kembali pada asal.

 

Isi Maklumat Dibawah Untuk Order Sekarang !

Nanti Barang Sampai Baru Bayar Pada Posman Okay.

LOOMBA SUPPORT

Soalan Lazim
 

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.

Setiap pembelian Loomba Support akan dilindungi warranty selama 30 hari dari tarikh pembelian.

Kami pulangkan balik duit anda 100% tanpa banyak soal jika produk ini tak berfungsi seperti yang diiklankan dalam masa 30 hari.

Boleh Whatsapp Team Support kami di 01154023304 untuk bantuan.

Sangat mudah. Headrest Loomba ni ada sediakan Clip untuk senang pasang & senang buka.
Ada satu Loomba ni pun dah cukup, senang nak pindah-pindah guna kat kereta lain.

Anda boleh buka zip pada bahagian belakang Loomba ni dan keluarkan bantal.

Nak sental kotoran dengan tangan boleh, nak lagi mudah masukkan jer dalam mesin basuh. 

Material tahan lama, nak cuci banyak kali pun boleh.

Boleh Whatsapp TEAM SUPPORT kami (HQ CELIK) di 01154023304 untuk bantuan.

https://api.whatsapp.com/send?phone=601154023304

Scroll to Top